Psycho-Babble Medication | about biological treatments | Framed
This thread | Show all | Post follow-up | Start new thread | List of forums | Search | FAQ

Re: Just to add my two cents..

Posted by honeychica on July 6, 2005, at 5:18:47

In reply to Re: Just to add my two cents.., posted by linkadge on July 3, 2005, at 18:46:54

THANKS SO MUCH JUST FOR TAKING THE TIME TO REPLY EVERYONE...IT MEANS SOOOO MUCH TO ME, ESPECIALLY RIGHT NOW. I JUST GOT ACCEPTED FOR MEDICAID! BUT...BUT! YES, BUT, UNFORTUNATELY WITH AN ALMOST $300 A MONTH SPEND DOWN, WHICH THEY WILL APPLY MY PAST DUE MEDICAL BILLS TOO (GOOD, CUZ I HAVE ABOUT $10,000 OF PAST DUE MEDICAL BILLS I'VE SUBMITTED) BUT BAD CUZ WHEN IT RUNS OUT I WILL HAVE TO PAY $300 OUT OF POCKET OF MY OWN MEDICAL BILLS EVERY MONTH FOR MEDICAID TO CONTINUE COVERAGE, SO I DON'T KNOW WHAT I WILL DO THEN, IT'S ALL ABOUT PRESCRIPTION COVERAGE REALLY. UNDER MEDICAID I CAN GET ANY AND ALL PRESCRIPTIONS FOR ONLY $1.00 PER PRESCRIPTION UNLIMITED. RIGHT NOW I GET ALL MY MEDICATION FREE THROUGH THE PROGRAMS THROUGH THE PHARMACEUTICAL COMPANIES FOR LOW INCOME INDIVIDUALS, I WILL NO LONGER BE ELIGIBLE FOR THE PHARM. CO. PROGRAMS WITH MEDICAID.

I DON'T KNOW, IT'S ALL SO OVERWHELMING RIGHT NOW, MY THERAPIST IS HAVING HER BABY AND WILL BE GONE FOR 3 OR 4 MONTHS AND I'LL BE STARTING ALL OVER AGAIN WITH THIS NEW THERAPIST I AM MEETING TUESDAY AND I AM JUST FEELING REALLY DOWN. I LOST MY TPOAMAX PRESCRIPTION, WELL WHAT WAS LEFT, ON MY VACATION WITH MY MOM TO MAINE AND I DON'T KNOW IF I SHOULD CALL MY NEW PSYCHIATRIST AND ASK HIM TO CALL IN MORE OR WAIT ALMOST 2 WEEKS FOR OUR NEXT MEETING....I AM JUST OVERWHELMED. I HAD TO COME HOME EARLY BECAUSE I BURNED MY FOOT 2ND DEGREE BURNED MY FOOT WHILE MAKING TEA, BY ACCIDENTALLY DROPPING A KETTLE OF BOILING WATER ON IT AND I AM IN TREMENDOUS PAIN AND ON ANTIBIOTICS AND HAVE TO SOAK IT TWICE A DAY AND PUT THIS EXPENSIVE BURN CREAM ON IT AND I CAN'T GO SWIMMING IN THE LAKE OR WALK FOR TOO LONG, SOME VACATION HUH? AND I FEEL BAD TELLING MY MOM I'D RATHER STAY HOME AND JUST REST THAN GO ALL THE WAY TO MAINE TIL SUNDAY, AND BE WITH MY CAT, AND WHERE THERE'S A PHONE AND CABLE T.V., AND WHERE I AM JUST GENERALLY, PHYSICALLY MORE COMFORTABLE, CUZ SHE WILL JUST GO BACK UP THERE ALONE AND I KNOW SHE WILL BE LONELY AND SHE WANTS ME TO GO AND I AM FEELING SO TORN, I HAVEN'T SLEPT, I CAN'T DECIDE WHAT TO TELL HER....EVERYTHING SUCKS SO BAD RIGHT NOW, ANY ADVICE WOULD BE MOST WELCOME....SORRY TO RANT TO YOU GUYS....I AM FEELING BAD FROM HEAD TO TOE LITERALLY....

> I don't think that this was particulary the best choice for you in your position.
>
> The doctor prescribed it to you as a mood stabalizer. But there are much cheaper, more effective mood stabaizers which should be tried first.
>
> Lithium, is better for people who are prone to think about suicide, plus, it would only cost you like $6.00 per month.
>
> If you feel that you have bipolar disorder, but you cannot take the Topomax (for whatever reason) ask about lithium.
>
>
> Linkadge
>
>


Share
Tweet  

Thread

 

Post a new follow-up

Your message only Include above post


[524146]

Notify the administrators

They will then review this post with the posting guidelines in mind.

To contact them about something other than this post, please use this form instead.

 

Start a new thread

 
Google
dr-bob.org www
Search options and examples
[amazon] for
in

This thread | Show all | Post follow-up | Start new thread | FAQ
Psycho-Babble Medication | Framed

poster:honeychica thread:521485
URL: http://www.dr-bob.org/babble/20050702/msgs/524146.html